Sjællandsk Rengøring A/S

Stabil Erhvervsrengøring

Virksomhedsprofil

Sjællandsk Rengøring A/S er et rent dansk familieforetagende og grundlagt i 1985 og beskæftiger i dag mange engagerede og dygtige medarbejdere. Vi er en økonomisk solid, værdibaseret moderne servicevirksomhed med en målrettet grøn profil! I dag servicerer vi et bredt udvalgt af såvel private som offentlige virksomheder på Sjælland med hovedvægten lagt i det Storkøbenhavnske område.

Sjællandsk Rengøring A/S er kendetegnet ved følgende forhold: Vi er ”af den gamle skole” hvor en aftale til for at holdes og det tætte personlige samarbejde med vore kunder er grundlaget for daglig sikring af kvaliteten i vore serviceydelser og fastholdelse af ansvarlige og motiverede medarbejdere – vi er stolte over, at vi i gennemsnit har et samarbejde med vore kunder på vor referenceliste i over 10 år! Vi benytter ikke underleverandører – kun egne fastansatte medarbejdere, der er udannet ved hos selv og kender vore arbejdsmetoder, retningslinjer, har ren staffeattest mv. Vi har i dag vort hovedkontor beliggende centralt i København. Inspektører og øvrig ledelse er altid placeret decentralt tæt på vore kunder. Som man kan se af omstående organisationsdiagram har vi stadig efter 32. år valgt at bibeholde en kort og effektiv ledelsesstruktur.

Uanset opgavens omfang eller karaktér kræver det altid kun én henvendelse til ledelsen, før vi målrettet tager fat om løsning af den aktuelle opgave. Vore serviceydelser og erfaringsområder dækker meget bredt – se venligst ”Produkter og ydelser” Vore systemer til kvalitetsstyring og kontinuerlig opfølgning er i daglig fokus fra vore arbejdsledere – se venligst ”Kvalitetspolitik”. Vor personalepolitik er grundliggende bygget på etik, hvor vi ud over de faglige kvalifikationer altid nøje ser på den enkelte medarbejders menneskelige egenskaber – se venligst ”Personalepolitik”.

Miljøet er et kerneområde både hvad angår arbejdsmiljøet på den enkelte arbejdsplads, samt vore muligheder for at medvirke til at nedbringe påvirkningen af det ydre miljø mindst muligt – se venligst ”Miljøpolitik”. Naturligvis bruger vi kun Svanemærkede produkter til den daglige rengøring. Ordnede forholdSjællandsk Rengøring A/S arbejder overalt med klare, moderne målsætninger, politikker mv. med vedvarende og daglig fokus på vore medarbejderes trivsel og engagement. Vi lægger stor vægt på gode og strukturerede forhold og inddrager eksempelvis APV- vurderinger og lignende målrettet i vort arbejde. Vore sanitører og øvrige medarbejdere er sikret en anstændig løn og tidsvarende ansættelsesforhold. Ledelse - ejerforhold Sjællandsk Rengøring A/S ejes og ledes af Werner Schnetler, Anne Nielsen & Thor Schnetler. Vor meget flade organisationsstruktur giver i dagligdagen ledelsen direkte føling med såvel medarbejdere som de arbejdsopgaver, vi skal løse hos vore kunder.

Adresse

Sjællandsk Rengøring A/S

Tømmerupvej 73

2770 Kastrup

Tlf: 32-841001 ml 9-15

mail: info(at)sjreng.dk

CVR  38271830

Vis på kort

Miljø

Vi har grøn profil

CO 2 Positivt regnskab ved deltagelse i vind & solenergi, opvarming af kontorer v.hj.af træpiller.

Vi støtter:

Recycling

Vi støtter

  Filipino Street Kids